Royal Canin Babydog milk 2 kg incl. flesset

Artikel 7 van 9
€ 61,99 (inclusief btw)

Babydog Milk mag gegeven worden aan alle pasgeboren pups als aanvulling op- of als vervanging van moedermelk. Aanvulling op de moedermelk wordt aanbevolen wanneer het gewicht van de pasgeboren pups niet of te weinig toeneemt.

Moedermelk verdient ten allen tijde de voorkeur maar is het noodzakelijk om handmatig flesvoeding bij te geven dan dienen de pasgeborenen 4 tot 8 maaltijden per dag te krijgen op vaste tijdstippen.

Babydog Milk is zeer goed oplosbaar. Men dient de melkpoeder wel op te lossen in handwarm water. Kiest men voor gekookt water ( wat in Nederland met de uitstekende kraanwaterkwaliteit niet noodzakelijk is) laat dan vooral het water eerst goed afkoelen tot handwarmte. Bij te heet water zullen de eiwitten kapot gaan en kan de melk gaan schiften. Om te voorkomen dat de darmen van de pasgeboren pup verstopt raken, is het van groot belang om frequent de juiste hoeveelheden te voeren. 1 Maatschepje melkpoeder aanmaken met 20 ml water. Om een perfect mengsel te krijgen dient u eerst de zuigfles te vullen met warm water (maximaal 40ºC), naargelang de aanbevolen hoeveelheid. Voeg vervolgens het melkpoeder toe volgens de aangegeven hoeveelheid. Schud daarna het flesje tot het goed gemengd is.

De samenstelling van Babydog Milk komt sterk overeen met moedermelk. Het heeft een hoge energiewaarde ( 39% vet) en een laag lactose gehalte (18,5%) Een complex aan voedingsstoffen als Vit E en C, taurine en EPA & DHA essentiele vetzuren helpen de pup bij de opbouw van de natuurlijke afweer. Babydog Milk is 100% verteerbaar en bevat geen zetmeel waardoor de kans op diarree sterk wordt vermindert.

Inhoud verpakking:  5x 400 gram melkpoeder, 1 flesset met spenen.

THT: 04/25

© 2010 - 2024 Fokkersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel