Pet Nutri Drops 30 ml

Artikel 27 van 38
€ 14,25 (inclusief btw)

Wat is het?       Pet Nutri drops is een perfect uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen aminozuren, anti oxidanten en elektrolyten met een hoog energiegehalte. Deze voedingsstoffen ondersteunen de vitale delen van het lichaam en kunnen snel een beschadigd of slecht functionerend immuunsysteem herstellen.

Waarom is het speciaal?          De meest gangbare voedingsstoffen en supplementen hebben 8-14 uur nodig om te verteren en door het lichaam te worden opgenomen en benut. Pet Nutri Drops is het eerste en enige orale supplement dat niet verteerd hoeft te worden. Het wordt na inname direct in de bloedbaan opgenomen en herstelt zo zeer snel het immuunsysteem. De opname snelheid is vergelijkbaar met een onderhuidse injectie met vitale voedingsstoffen. De opname in de bloedbaan is meetbaar in 10 minuten. 50 % is opgenomen binnen 30 minuten, 99% na een uur.

Pasgeborenen      De eerste 48 uur na de geboorte zijn kritiek  voor de pup/kitten.  Ze hebben alle kracht nodig voor de geboorte en het op gang  brengen van de melk. Wanneer de melkgift niet snel op gang komt of van weinig kwaliteit is, problemen zijn geweest tijdens de bevalling, de pup onderkoeld raakt of er sprake is van stress dan kan het lichaam een te lage bloedsuiker spiegel krijgen wat vaak de dood tot gevolg heeft. Pet Nutridrops kunnen in al deze gevallen van levensbelang zijn doordat het:

  • Een boost geeft aan het immuunsysteem voor een sterke start
  • Pups aansterkt wanneer de melkkwaliteit nog niet optimaal is
  • Veroorzaakt geen verstoring van de spijsvertering of diarree
  • Heeft geen negatieve invloed op de colostrum
  • Stimuleert de voedsel opname

Dosering pasgeborene:  afhankelijk van gewicht enkele druppels  (1 druppel per 50 gram lichaamsgewicht)  tot maximaal 12 druppels ( 0,5 ml) één malig toedienen.  Eventueel na 6- 8 uur herhalen. 

Te lage bloedsuiker spiegel          kan bij pups voorkomen maar ook bij volwassen dieren. Denk bijvoorbeeld aan de werpende teef die volledig uitgeput kan raken.  Ook dan kan Pet Nutri Drops een prima ondersteuning zijn. Doordat Pet Nutri Drops zeer snel worden opgenomen zal de bloedsuiker spiegel snel op pijl zijn. Weeënzwakte kan worden voorkomen,  stress herstellen, energie toenemen en verzwakking beperken.

Dosering jonge en volwassen dieren:  1 ml per 1,3 kg lichaamsgewicht één malig toedienen.  Eventueel na 6-8 uur herhalen.  

Ter indicatie: Een hond van 25 kg geeft u 19 ml één malig.   Een kat van 5 kg geeft u 3,5-4 ml één malig.

Bij ziekte, antibioticakuur en na vaccinatie      kan Pet Nutri Drops helpen het immuunsysteem te herstellen en de gevolgen van de ziekte , kuur of vaccinatie beperken of zelfs voorkomen. Pet Nutri Drops  helpt de eetlust te behouden of te herstellen, vult het tekort aan voedingsstoffen aan waar nodig. Helpt bij een goede opname van de antibiotica door een juiste bloedsuiker spiegel.

Dosering ter ondersteuning: 1 ml per 1,3 kg lichaamsgewicht.  Voor vaccinatie één malig ongeveer 15-20 minuten voor toediening vaccinatie.  Bij antibiotica  15-20 minuten voor toediening antibiotica met een minimale tussentijd van 6-8 uur. 

Ter indicatie:  Een hond van 25 kg geeft u 19 ml één malig.   Een kat van 5 kg geeft u 3,5-4 ml één malig.

Sport en show         zijn momenten waarop een hond of kat onder druk staat en stress voor kan komen. Ook het transport en de zware activiteit kan zorgen voor uitputting. In deze gevallen kan Pet Nutri Drops een onmisbaar middel zijn. Het helpt het dier om met de stressvolle situatie om te gaan . Helpt diarree door stress te voorkomen en helpt een goede eetlust behouden.  Geeft zeer snel energie aan dieren in de topsport, waardoor het dier alert en helder blijft.  De antioxidanten helpen mede mee om snel te herstellen.

Dosering preventief voor krachtsinspanning:  1 ml per 1,3 kg lichaamsgewicht. circa 30-45 minuten voor de krachtsinspaning toedienen.  Bij stressvolle situaties is het raadzaam om in de dagen/ weken ervoor de hond al te laten wennen aan het pipetje in de bek en de smaak van de nutridrops.  Dit om extra stress op het moment te voorkomen.

De oudere hond            kan veel profijt hebben van de Pet Nutri Drops. Ook het immuunsysteem van de oudere hond kan ondersteuning gebruiken. De extra energie kan worden opgenomen zonder dat een dieet in disbalans wordt gebracht. Pet Nutri Drops kunnen helpen stijfheid te verminderen.

Dorsering de oudere hond:  1 keer daags 1 ml per 1,3 kg lichaamsgewicht

Ervaringen

Wij hadden een kitten van nog geen 2 maanden oud die dramatisch af begon te vallen, niet met 10 gram per dag, nee soms met 50 gram per dag (!). Dat is zorgelijk, na wat speurwerk op het Internet kwam ik Nutridrops tegen. De beschrijving leek me goed en voor hem was het erop of eronder... Ik heb niet geaarzeld maar meteen de grootste fles aangeschaft die er te krijgen was.

Cisco kreeg de druppels 2x daags en begon op te klimmen, als hij afviel was het een paar gram, meer niet. Hij ging van 402 gram naar 466 gram in krap een week. Inmiddels is het manneke een half jaar oud en weegt hij ruim 2.300 gram. Hij doet het fantastisch en ik, als fokker, wil deze druppels binnen handbereik hebben, ze kunnen een fragiel leven redden!

 

Tht:   10/25

Bewaren:  Na gebruik het pipetje eruit halen en afspoelen.  Het flesje met het gewone dopje weer afsluiten.   Nutri-drops zijn ook na opening houdbaar tot op de fles aangegeven datum mits donker en op kamertemperatuur bewaard en goed afgesloten met een schone pipet of het  dopje.

Bron:  Bovidr Laboratories inc

© 2010 - 2024 Fokkersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel