Trixie warmtekussen 26 cm

Artikel 7 van 18
€ 15,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Trixie Warmtekussen  26 cm houdt uw huisdier warm zonder het gevaar van heet-water toestanden, elektrische kabels enz... Simpel de heatpad enkele minuten in de magnetron leggen en daarna onder het kussen of deken van uw huisdier stoppen. Terwijl andere dergelijke verwarmingsmiddelen (kersepitkussentjes enz..) al heel snel weer afkoelen, blijft de Trixie warmtekussen tot wel 8 uur warm!  Ideaal dus voor dieren die in een koudere plaats overnachten, sphinx katten, kittens of puppy`s, voor het ritje naar de Dierenarts, voor zieke herstellende huisdieren enz....

Het warmtekussen dient u zonder de fleecehoes volgens schema op te warmen in de magnetron . De opwarmtijd is afhankelijk van het vermogen van de magnetron.  Houdt u aan de opwarmtijden zoals op de bijgeleverde gebruiksaanwijzing vermeld staan.  Om het warmte kussen uit de magnetron te halen is het raadzaam om, ter voorkoming van brandwonden, gebruik te maken van een ovenwant. Doe de hoes weer om het warmtekussen en leg hem in de ruimte bij het dier.  Zorg dat het dier altijd zelf kan kiezen of het wel of niet in de buurt van het kussen gaat liggen.

Na ca 8 uur is de warmteafgifte sterk verminderd en dient het opnieuw opgewarmd te worden.  Zorg er wel voor dat het kussen volledig is afgekoeld alvorens het weer volgens schema te verwarmen. 

Het warmte kussen mag alleen met een hoes eromheen gebruikt worden. Zonder hoes gebruiken kan brandwonden veroorzaken.

Controleer regelmatig of het product niet beschadigt is en vervang het indien nodig. Het dier mag nooit zonder toezicht alleen worden gelaten met het warmte kussen.

De gel in het kussen is niet giftig maar desondanks niet geschikt voor consumptie.

© 2010 - 2024 Fokkersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel