Capturine startset

Artikel 5 van 11
€ 17,50 (inclusief btw)

Capturine  Pets Bio cleaning is een geconcentreerd  reinigingsmiddel dat opgelost in water en afgevuld in de sprayflacon alle urine- en ontlasting problemen oplost.  U kent het vast wel, u heeft een nest pups en vanaf een week of 4 lopen die heerlijk in de tuin. Overal een plasje doende heeft u in een dag een enorme hoeveelheid vliegen hinderlijk om u heen.  Dat kunt u voorkomen door alle plasjes even te besprayen met Capturine.  Capturine is niet schadelijk voor uw planten.

Startset bestaat uit een fles met 0,5 liter concentraat en een fles om de oplossing in te maken, met spraykop.

Capturine Pets Bio cleaning bevat bacteriën en enzymen die de stankbron van urine elimineren.  Hierbij is geen sprake van geurcamouflage . Het gebruik van Capturine verbetert de leefomgeving van mens en dier.   Penetrerende urinegeur, ook van vlaggende reuen, zijn verleden tijd. De lucht bevat geen amoniak meer en dus geen stank meer. Hierdoor heeft u veel minder last van vliegen.

Gebruiksaanwijzing:  Capturine verdunnen tot 10 %.  (eenvoudig de maatstreepjes op de fles van de Starterset volgen.  Voor  90 % vullen met water en 10 % product toevoegen). Ontlasting en dergelijke uit het verblijf verwijderen. Vervolgens het hele verblijf goed besproeien. 

Geschikt voor het ontgeuren van alle dierenverblijven,  tuin, kennels, kattenbakken, knaagdierkooien etc.  Ook geschikt om geurtjes te verwijderen uit autobekleding,  kleding etc. .

Opmerkingen:         Buiten bereik van kinderen bewaren.              Niet mengen met chloorhoudende schoonmaakmiddelen.               Detergent 0,1-1%

© 2010 - 2024 Fokkersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel