de Fokkersplaza werpkist

Door grote schaarste aan materialen en de enorme prijsstijgingen van zowel kunststoffen en aluminium, kunnen wij slechts incidenteel nieuwe werpkisten  leveren.  

Onze werpkisten zijn stuk  voor stuk uniek,  worden met de hand gemaakt van polycarbonaat en rondom afgewerkt met aluminium profielen. Daardoor zijn onze werpkisten licht in gewicht. De kisten zijn demontabel en zonder gereedschap te monteren. De anti-doodligstangen zijn stuk voor stuk eenvoudig te verwijderen. Voor het afdichten van de gaten die vrijkomen na het verwijderen van de anti-doodligstangen worden insteek doppen meegeleverd. De instap is laag en middels inschuifdelen trapsgewijs te verhogen. De ingang kan naar wens aan de lange of de korte zijde van de werpkist worden gesitueerd. De werpkist is door zijn dubbelwandig materiaal zeer goed isolerend. De gladde oppervlakken zijn zeer hygienisch en met desinfecterende middelen goed te reinigen en te desinfecteren. De polycarbonaat wanden zijn volledig afgewerkt met aluminium waardoor knagen tot een minimum kan worden beperkt. Hierdoor is er geen risico op splinters of loslatende verf.

Bij de werpkist wordt een eenvoudige gebruiksaanwijzing gelevert. De werpkist is zonder gereedschap en door een persoon alleen te monteren.

Om de juiste maat te kiezen meet u de teef van neuspunt tot staartaanzet en telt daar 20 cm bij op. Deze lengte moet de langste zijde van de werpkist minimaal zijn. Verwacht uw teefje veel ( >6 ) pups en wilt u de werpkist lang gebruiken, kiest u dan bij voorkeur een maat groter.

 

 

 • werpkist "S"
  werpkist "S"

  Werpkistje met of zonder anti-doodligstangen. Binnen maten 50 X 60 X 30 cm. De ingang is aan de lange zijde.

  Geschikt voor dwergrassen als Chihuahua, Yorkshire terrier etc. Geheel demontabel, lichtgewicht, zonder gereedschap te…

  € 215,00
 • werpkist "M"
  werpkist "M"

  Werpkist met anti- doodligstagen. Binnen maten 60 X 90 X 40 cm.

  Geschikt voor rassen als de Jack-russel terrier, Dwergpoedel, Dwergkeeshond, Americaanse cocker spaniel, Cavalier king charles spaniel etc. Geheel demontabel, licht…

  € 295,00
 • Werpkist Large, bodemplaat twee delen
  Werpkist Large, bodemplaat twee delen

  Werpkist met anti-doodligstangen. Maten 90 X 105 X 45 cm.

  Geschikt voor rassen als de Engelse Cocker spaniel, Border collie, Friese Stabij, Beagle etc. Geheel demontabel, licht gewicht, zonder gereedschap te monteren. Met 2…

  € 375,00
 • Werpkist X-Large bodemplaat twee delen
  Werpkist X-Large bodemplaat twee delen

  Werpkist met anti-doodligstangen. Maten 100 X 140 X 50 cm.

  Geschikt voor rassen als de Golden retriever, Labrador, Duitse Herder, Husky, Amerikaanse Stafford, Rottweiler.

  Geheel demontabel, licht gewicht, zonder gereedschap te…

  € 465,00
 • X-Large vierkant 120x120x 60 cm
  X-Large vierkant 120x120x 60 cm

  Door materiaal schaarste krijgen we helaas voor medio Januari geen nieuwe platen geleverd. We kunnen daarom deze werpkist niet vóór Februari 2022 leveren.

  Werpkist XL vierkant, 120 x 120 cm x 60 cm hoog ( buitenmaat) Met 3…

  € 490,00
© 2010 - 2022 Fokkersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.