Zoals in America en Engeland al veelvuldig gebruikt, een puppy-ren als uitbreiding aan uw werpkist.  U hoeft na circa drie weken alleen drie extra panelen aan uw werpkist vast te zetten, zonder gebruik van gereedschap om uw puppies meer bewegingsvrijheid te geven. 

Aan u de keus of u de ren geheel dicht houdt, in hetzelfde materiaal als uw werpkist of u kiest ervoor om uw pups zicht te geven op de wijde wereld door één of twee zijden een spijlpaneel te plaatsen.  Spijlen staan zeer dicht bij elkaar ( ruimte tussen de spijlen is slechts 3 cm) dus ook veilig voor de allerkleinsten. Geen dwarsliggers dus klimmen in het paneel wordt uitgesloten.  

Werpkisten compleet met ren zijn niet  voorradig.  Door grote schaarste aan kunststoffen en de enorme  prijsstijgingen van zowel kunststof als aluminium kunnen wij momenteel geen werpkisten met ren meer leveren.  

 • Werpkist Medium met ren
  Werpkist Medium met ren

  Werpkist Medium, 90L x 60Br x 40H cm, ingang in korte zijde. Drie antidoodligstangen, bodemplaat in één geheel. Ingang met twee instapschuifjes van verschillend formaat.

  Ren met één dichte zijwand, één spijlzijkant en front…

  € 665,00
 • Werpkist Medium met ren polycarbonaat
  Werpkist Medium met ren polycarbonaat

  Werpkist Medium, 90L x 60Br x 40H cm, ingang in korte zijde. Drie anti-doodligstangen, bodemplaat in één geheel. Ingang met twee instapschuifjes van verschillend formaat.

  Ren met twee dichte zijwanden en front met…

  € 495,00
 • Werpkist Large met ren
  Werpkist Large met ren

  Werpkist Large, 105L x 90Br x 45H cm, ingang in korte zijde. Drie antidoodligstangen, bodemplaat in twee delen. Ingang met twee instapschuifjes van verschillend formaat.

  Ren met één dichte zijwand, één spijlzijkant en front…

  € 785,00
 • Werpkist Large met ren polycarbonaat
  Werpkist Large met ren polycarbonaat

  Werpkist Large, 105L x 90Br x 45H cm, ingang in korte zijde. Drie anti-doodligstangen, bodemplaat in twee delen. Ingang met twee instapschuifjes van verschillend formaat.

  Ren met twee dichte zijwanden en front met…

  € 605,00
 • Werpkist X-Large met ren
  Werpkist X-Large met ren

  Werpkist X-Large, 140L x 100Br x 50H cm, ingang in korte zijde. Drie antidoodligstangen, bodemplaat in twee delen. Ingang met twee instapschuifjes van verschillend formaat.

  Ren met één dichte zijwand, één spijlzijkant en…

  € 930,00
 • Werpkist X-Large met ren polycarbonaat
  Werpkist X-Large met ren polycarbonaat

  Werpkist X-Large, 140L x 100Br x 50H cm, ingang in korte zijde. Drie antidoodligstangen, bodemplaat in twee delen. Ingang met twee instapschuifjes van verschillend formaat.

  Ren met twee dichte zijwanden en front met…

  € 745,00
 • Ren voor Medium-Kz
  Ren voor Medium-Kz

  Heeft u al een Fokkersplaza werpkist maat Medium (60 x 90 cm) en wilt u graag de ren erbij kopen, dan is die mogelijkheid er voor werpkisten die de ingang in de korte zijde hebben. U kunt kiezen voor de spijlen aan de linker of de…

  € 395,00
 • Ren voor Medium-Kz polycarbonaat
  Ren voor Medium-Kz polycarbonaat

  Heeft u al een Fokkersplaza werpkist maat Medium (60 x 90 cm) en wilt u graag de ren erbij kopen, dan is die mogelijkheid er voor werpkisten die de ingang in de korte zijde hebben.

  De lengte en breedte van de ren zijn gelijk aan…

  € 235,00
 • Ren voor Large-Kz
  Ren voor Large-Kz

  Heeft u al een Fokkersplaza werpkist maat Large (90 x 105 cm) en wilt u graag de ren erbij kopen, dan is die mogelijkheid er voor werpkisten die de ingang in de korte zijde hebben. U kunt kiezen voor de spijlen aan de linker of de…

  € 425,00
 • Ren voor Large-Kz polycarbonaat
  Ren voor Large-Kz polycarbonaat

  Heeft u al een Fokkersplaza werpkist maat Large (90 x 105 cm) en wilt u graag de ren erbij kopen, dan is die mogelijkheid er voor werpkisten die de ingang in de korte zijde hebben.

  De lengte en breedte van de ren zijn gelijk aan…

  € 275,00
 • Ren voor XL-Kz
  Ren voor XL-Kz

  Heeft u al een Fokkersplaza werpkist maat XL (100 x 140 cm) en wilt u graag de ren erbij kopen, dan is die mogelijkheid er voor werpkisten die de ingang in de korte zijde hebben. U kunt kiezen voor de spijlen aan de linker of de…

  € 485,00
 • Ren voor XL-Kz polycarbonaat
  Ren voor XL-Kz polycarbonaat

  Heeft u al een Fokkersplaza werpkist maat XL (100 x 140 cm) en wilt u graag de ren erbij kopen, dan is die mogelijkheid er voor werpkisten die de ingang in de korte zijde hebben.

  De lengte en breedte van de ren zijn gelijk aan de…

  € 305,00
© 2010 - 2022 Fokkersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.